Verzending & Levering

Bezorg informatie Bloemen

Volgende dag bezorging (werkdagen en Zondag)
Bestelt u uw bloemstuk op werkdagen of op Zondag tot 20:00 uur dan wordt u bestelling de volgende dag geleverd. 

Wij werken met verse bloemen, u kunt het beste uw bloemstuk 2 dagen voor het afscheid of uitvaart bestellen.

Let op: de Waddeneilanden zijn uitgesloten voor volgende dag bezorging. Vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig, u kunt wel een spoedbestelling plaatsen, de bestelling zal dan binnen enkele uren geleverd worden.

Spoedbestellingen

Een spoedbestelling is mogelijk maar zijn extra kosten aan verbonden, voor het plaatsen van een spoedbestelling moet u uw bestelling ten aller tijden telefonisch plaatsen, wij overleggen met u wat de mogelijkheden dan zijn. Wij trachten uw spoedbestelling binnen 4 uur te leveren op uw locatie.

Let op: Spoedbestellingen gelden ook voor de Waddeneilanden en in het weekend.

Bestellen op Zaterdag

Als u uw bestelling plaats op Zaterdag dan zal uw bestelling Maandag worden afgeleverd. Uitzonderingen van spoedbestellingen.

Let op: de Waddeneilanden zijn hiervan uitgesloten. Vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Uitgezonderd spoedlevering.

 

Wij berekenen €9.95,- aan bezorgkosten door heel Nederland. Voor leveringen in Belgie hanteren wij andere verzendkosten € 14.95,- . Besteld u vanuit Belgie dan vragen wij u telefoonisch contact met ons op te nemen.

Alle bloemstukken en boeketten worden door bekwaamde bloembinders gemaakt en gebonden in ons bedrijf te Aalsmeer. Wij werken niet samen met andere bloemenwinkels zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.