Troostboeket

Troostboeket

Na het overlijden van een dierbare, kan het moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden en te bedenken wat u wilt zeggen tegen de nabestaanden. Een troostboeket, ook wel condoleance boeket genoemd, is een mooie manier om uw medeleven te betuigen wanneer woorden tekort schieten. Laat nabestaande van de overledene met een troostboeket weten dat u aan ze denkt. Neem gerust contact op als u persoonlijke wensen heeft. Dat kan via de mail info@rouwbloemendirect.nl of telefonisch via +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95

 

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd. U heeft natuurlijk ook de optie om ruimer van tevoren te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Troostboeket bestellen 

Als u bloemen wilt bestellen voor nabestaanden, worden deze met zorg gebundeld in een troostboeket. Op de website van rouwbloemendirect.nl vindt u diverse voorbeelden van troostboeketten. Staat daar niet tussen wat u zoekt? Wij maken ook troostboeketten op maat, die helemaal naar uw wens worden samengesteld. 

Medeleven betuigen met een persoonlijke boodschap

Troostboeketten zijn een mooie manier om zonder woorden uw medeleven te betuigen en troost te bieden aan de nabestaanden. Wilt u liever toch een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw rouwboeket? Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een rouwlint of rouwkaartje aan uw troostboeket toe te voegen, waarin u de nabestaanden persoonlijk sterkte kunt toewensen. 

Copyright © 2021 Rouwbloemendirect.nl alle rechten voorbehouden.