Speciaal Rouwstuk

Speciaal Rouwstuk

Op deze pagina vind u onze speciale rouwbloemstukken in diverse soorten en maten. Rouwbloemen kunnen op verschillende manieren in een rouwstuk worden verwerkt door ze in oase te steken. Een speciaal rouwbloemstuk geeft u de mogelijkheid om de vorm van het rouwstuk te personaliseren. Rouwbloemendirect heeft speciale rouwbloemstukken voor zowel volwassenen als kinderen. Al deze rouwbloemstukken kunnen ook op maat worden gemaakt. Heeft u zelf specifieke wensen die u niet direct op onze website terug ziet? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rouwbloemendirect.nl of te bellen op +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95.

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd. U heeft natuurlijk ook de optie om ruimer van tevoren te bestellen.

Speciaal rouwbloemstuk online bestellen

Bij het bestellen van een speciaal rouwbloemstuk, kunt u aangeven aan welke wensen deze moet voldoen. Al onze rouwbloemstukken worden bezorgd op een locatie naar keuze, ook bij een kerk, crematorium of rouwcentrum. Op onze website heeft u een ruime keuze aan speciale rouwbloemstukken, die u gemakkelijk online kunt bestellen. Een speciaal rouwbloemstuk is vaak ook erg persoonlijk. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen we ook een rouwbloemstuk op maat voor u samenstellen. Met een rouwkaartje of rouwlint kunt u nog een persoonlijke boodschap aan uw rouwstuk toevoegen.

Voor het samenstellen van onze rouwstukken worden verse bloemen gebruikt. Om u te kunnen garanderen van een mooi rouwbloemstuk, raden wij aan de bloemen twee dagen voor het afscheid of de uitvaart te bestellen. Voor het bestellen van een speciaal rouwbloemstuk heeft u de volgende gegevens nodig: 

  • Naam uitvaartcentrum
  • Naam van overledene
  • Dag en tijdstip plechtigheid
  • Bezorgadres

Een persoonlijk afscheid met een speciaal rouwbloemstuk

Een afscheid van een dierbare brengt veel verdriet met zich mee en is erg persoonlijk. Daarom horen er ook persoonlijke rouwstukken bij. Onze rouwbloemstukken en rouwboeketten kunt u volledig personaliseren met de keuze voor bepaalde rouwbloemen en kleuren. Met onze speciale rouwbloemstukken kunt u ook de vorm volledig personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een rouwstuk in de vorm van een kruis, hart of vlinder. Een rouwlint of rouwkaartje geven u de mogelijkheid om uw speciale rouwbloemstuk te voorzien van een persoonlijke boodschap of laatste groet. Bekijk hiervoor onze voorbeeldteksten

Copyright © 2021 Rouwbloemendirect.nl alle rechten voorbehouden.