Rouwboeketten

Rouwboeketten bestellen voor begrafenis of crematie? Wij van Rouwbloemendirect beschikken over een ruim aanbod aan boeketten. Van rouwbloemstukken in de vorm van een druppel of hart tot aan losse bloemen. Hierbij bieden we u passende begeleiding.

Wij begrippen immers dat u zich in een zware en emotionele periode bevindt. Daarom ontzorgen we u graag. Zo staan we 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor geven van deskundig advies én hebben we het bestelproces van een rouwboeket zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

“Met onze bloemen neemt u afscheid op uw eigen manier”

Rouwboeketten van Rouwbloemendirect

Waarom bestellen bij Rouwbloemendirect? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • 24/7 bereikbaar voor begeleiding en service bij het bestellen van bloemen
  • Ruim assortiment aan rouwboeketten en rouwstukken
  • Rouwkaartje naar keuze (gratis) bij een rouwboeket
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Al meer dan 25 jaar ervaring met bloemen
  • U kunt de rouwbloemen laten bezorgen door heel Nederland en België. Bezorgen op dezelfde dag is ook mogelijk
  • Speciale wensen mogelijk

Bekijk ons aanbod en bestel het rouwboeket naar wens. Na het bestellen worden de bloemen bezorgd waar en wanneer u dat maar wenst. Wanneer u op de website niet het rouwboeket vindt dat u zoekt, denken we graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Afscheid nemen zonder woorden

Wanneer u afscheid van iemand neemt, komt er al heel veel op u af. Helemaal wanneer u direct betrokken was bij de persoon die is overleden. De week van de begrafenis of crematie is een week waarin u wordt geleefd. Er moet veel geregeld worden. Van de plechtigheid tot aan vervoer en van rouwkaarten tot aan iedereen persoonlijk op de hoogte brengen.

“Voor 17:00 besteld = de volgende dag al in huis”

Omdat er zoveel op u afkomt in deze week, is het voor u misschien moeilijk om in woorden te beschrijven wat dit gemis voor u betekent. Onze bloemen kunnen dit voor u doen. Dankzij een rouwboeket neemt u op uw eigen manier afscheid zonder dat u woorden hoeft te gebruiken. Rouwbloemen zeggen genoeg.

Rouwboeket in hartvorm tot rouwboeket met lint

Op het gebied van rouwboeketten is er in onze webshop veel keus. Zo zijn er standaardmaten, maar ook de bijzondere vormen en soms zelfs eigen ontwerpen zijn een goede keus voor een begrafenis of uitvaart. Misschien heeft u een voorkeur voor rode rozen, of hebben andere rouwbloemen voorkeur.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve bloemstukken:

Rouwboeket inclusief bezorging

Wist u dat u het rouwboeket kunt laten bezorgen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Zodoende kunt u een rouwboeket sturen op ieder moment naar wens, en naar de locatie naar wens. Naar het huis van de nabestaanden, naar een rouwcentrum, een kerk of een crematorium. Dit is prettig, want nu hoeft u niet naar de bloemist om de bloemen op te halen.

Als u de bloemen voor 17:00 heeft besteld, wordt het rouwboeket de volgende dag al bezorgd. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Het rouwboeket bezorgen vindt dan al binnen 4 uur plaats.

Begeleiding en advies

U kunt maar een enkele keer afscheid nemen van een dierbare. Daarom ontlasten wij u gedurende het bestelproces zo veel mogelijk. Dit doen we door het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast bieden we u passende begeleiding, 24 uur per dag. Op deze manier ambiëren we optimale service te bieden.

“Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering”

Gemakkelijk een rouwboeket (online) bestellen?

We hebben een rouwboeket bestellen zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. Bekijk gerust ons assortiment aan bloemen en bestel het rouwboeket in onze webshop. Daarna bezorgen we de rouwbloemen. We begrijpen dat het een zware periode is waarin er veel op u af komt. Om deze reden zijn we alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar voor passende ondersteuning.

Neem voor begeleiding dus gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95. U kunt ons ook mailen via info@rouwbloemendirect.nl.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.