Rouwbloemstuk

Op deze pagina vindt u al onze rouwstukken. Een rouwstuk onderscheid zich vaak van een rouwboeket doordat we gebruikmaken van een ondergrond waardoor de bloemen langer goed blijven. Onze met zorg samengestelde rouwstukken zijn een teken van medeleven, liefde en deelneming. De rouwbloemen kunnen op verschillende manieren in een rouwstuk verwerkt worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hartvorm, een krans, een druppel of een biedermeier. Heeft u speciale wensen? Al onze rouwstukken kunnen ook op maat voor u worden samengesteld.

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 120

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sun rays
  Sun rays
  Vanaf € 169,95
 2. Rest in Peace
  Rest in Peace
  Vanaf € 89,95
 3. Riverside
  Riverside
  Vanaf € 169,95
 4. Sweet Dreams
  Sweet Dreams
  Vanaf € 79,95
 5. Pastel Garden
  Pastel Garden
  Vanaf € 99,95
 6. My love
  My love
  Vanaf € 129,95
 7. Tears Forever
  Tears Forever
  Vanaf € 159,95
 8. Heart of Love
  Heart of Love
  Vanaf € 149,95
 9. Serene Peace
  Serene Peace
  Vanaf € 149,95
 10. Rustic Heart
  Rustic Heart
  Vanaf € 149,95
 11. Tear Drop
  Tear Drop
  Vanaf € 99,95
 12. Color Ring
  Color Ring
  Vanaf € 199,95
 13. Blue Heart
  Blue Heart
  Vanaf € 129,95
 14. White Bicolor
  White Bicolor
  Vanaf € 59,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 120

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rouwbloemen bestellen

Al onze rouwstukken worden bezorgd op een locatie naar keuze, ook bij een kerk, crematorium of rouwcentrum. Rouwbloemen kunnen een mooie bijdrage leveren aan het afscheid van uw dierbaren en is vaak een persoonlijk stuk. Bij Rouwbloemendirect maken wij onze rouwstukken ook op maat, zodat deze geheel naar uw wens wordt samengesteld. Tijdens het bestellen heeft u de keuze om een rouwlint of een rouwkaartje toe te voegen. Op deze manier kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan het rouwstuk. 

Voor het samenstellen van onze rouwstukken gebruiken wij verse bloemen. Om de kwaliteit van een stuk te waarborgen kunt u de rouwbloemen het beste twee dagen voor het afscheid of de uitvaart bestellen. Wanneer u een rouwstuk online of telefonisch besteld heeft u de volgende gegevens nodig:

 • Naam uitvaartcentrum
 • Naam van overledene
 • Dag en tijdstip plechtigheid
 • Bezorgadres

Heeft u vragen over welke gegevens u nodig heeft of over het bestelproces? Neem dan contact met ons op.

 

Een rouwstuk met lint

Bij al onze rouwstukken heeft u de keuze om een rouwlint met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Als u een rouwlint aan het stuk toevoegt kunt u op zowel de linker als de rechter slip een tekst plaatsen. U heeft de mogelijkheid om zelf een tekst van 100 tekens te schrijven en op het rouwlint te plaatsen of u kiest een van onze voorbeeldteksten. Op de andere slip kunt u de namen zetten van de personen die het rouwstuk geven. De rouwlinten van Rouwbloemendirect zijn beschikbaar in diverse kleuren en u kunt kiezen uit zwarte, goudkleurige of zilverkleurige letters. Heeft u liever geen rouwlint, maar wilt u wel een persoonlijke boodschap bij het rouwstuk toevoegen? Kies dan voor een rouwkaartje. Al onze rouwkaartjes worden handgeschreven met uw tekst of een van onze voorbeeldteksten.

Heeft u nog vragen over het bestellen van rouwbloemen of wilt u hulp bij het samenstellen van een rouwstuk? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@rouwbloemendirect.nl. U kunt ons ook bereiken via de telefoon door te bellen naar +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95.

 

Copyright © 2021 Rouwbloemendirect.nl alle rechten voorbehouden.