Over ons| Het team achter Rouwbloemendirect.nl

Wij zijn online leverancier van de hoogste kwaliteit rouwbloemen, voor een prachtig rouwboeket.

lazyload

Suus en Henri

Helaas door persoonlijke, minder goede ervaringen met online rouwbloemen zijn wij een aantal jaar geleden begonnen met de verkoop van rouwboeketten en andere rouwstukken. Wij kopen dagelijks zelf rechtstreeks in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Met passie en liefde voor het bloemschikvak maken wij alles zelf. In ons pand gevestigd naast de bekendste bloemenveiling in Aalsmeer. Voor het mooiste rouwboeket bent u bij www.rouwbloemendirect.nl aan het juiste adres.

Al ons personeel is gespecialiseerd en opgeleid in het maken van een rouwboeketten, wij hebben ervaren personeel en een eigen bezorgdienst die op elk gewenste locatie kan leveren. Een kerk, een crematorium, een begraafplaats, onze bezorgers weten wat er gevraagd kan worden van ons. Kwalteit die voor zichzelf spreekt, is ons belangrijkste visitekaartje. Mede hier door kunnen wij ons goed onderscheiden van andere online leveranciers van (vaak mindere kwaliteit) bloemen en rouwstukken. Juist omdat wij niet werken met een tussenhandelaar, of een externe bloemist, kunnen wij de hoogste kwatlieit garanderen. Wij kunnen zo goed als elk verzoek, elke wens, zelf met u bespreken en meedenken met u. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zullen er samen met u alles aan doen een perfect laatste groet aan de overledene te kunnen overbrengen. We geven u graag advies op maat, en denken met u mee. Als u er op de website niet helemaal uit komt, of u wilt een speciaal rouwstuk neemt u dan gerust contact met ons op.

Rouwbloemendirect.nl

Ons adres:
Vennestraat 4
2161 LE Lisse

Telefoonnummer: 0297-228202 / 06-15221595
Website www.rouwbloemendirect.nl
email info@rouwbloemendirect.nl

Kamer van Koophandel nummer: 70546169
BTW nummer: NL858368729B01

lazyload  

 

Copyright © 2021 Rouwbloemendirect.nl alle rechten voorbehouden.