Rouwarrangement

Op deze pagina vind u onze rouwarrangementen in diverse soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit kistbedekkingen en meerdelige rouwcomposities in ons rust zacht rouwarrangement. We stellen graag een persoonlijk arrangement voor u samen met bijpassende rouwbloemstukken, rouwboeketten, rouwkransen en/of een kistbedekking. Neem gerust contact op als u speciale wensen heeft. Dat kan via de mail info@rouwbloemendirect.nl of bel ons op +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95. Al onze rouwarrangementen kunnen op maat worden gemaakt. Er is eigenlijk niets dat wij niet kunnen maken.

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd. U heeft natuurlijk ook de optie om ruimer van tevoren te bestellen.

Rouwarrangement bestellen 

Op de website van rouwbloemendirect.nl vindt u diverse voorbeelden van rouwarrangementen. Een rouwarrangement is een mooi laatste gebaar, maar ook erg persoonlijk. Daarom is het ook mogelijk om een rouwarrangement op maat te bestellen, die geheel naar uw wens zal worden samengesteld. Al onze rouwarrangementen worden bezorgd op een locatie naar keuze, ook bij een kerk, crematorium of rouwcentrum. 

De rouwarrangementen worden gemaakt met verse rouwbloemen. Het is daarom aan te raden om een rouwboeket twee dagen voor het afscheid of de uitvaart online te bestellen. Zo heeft u gegarandeerd een rouwarrangement van mooie kwaliteit. Wanneer u online of telefonisch een rouwarrangement wilt bestellen, is het handig als u de volgende gegevens bij de hand heeft: 

  • Naam uitvaartcentrum
  • Naam van overledene
  • Dag en tijdstip plechtigheid
  • Bezorgadres

Heeft u vragen over welke gegevens u nodig heeft of over het bestelproces? Neem dan contact met ons op.

Een rouwarrangement met persoonlijke boodschap 

Als laatste groet kunt u aan onze rouwarrangementen een persoonlijke boodschap toevoegen. Tijdens het bestellen van een kistbedekking, heeft u de keuze om een rouwlint of rouwkaartje toe te voegen. Bij ons rust zacht rouwarrangement heeft u de mogelijkheid tot gratis bijpassende rouwlinten, waar wij uw persoonlijke boodschap op schrijven. 

Copyright © 2021 Rouwbloemendirect.nl alle rechten voorbehouden.