Kistbedekking

Kistbedekking

Een kistbedekking kleed de kist van de overledene aan door deze te bedekken met bloemen. Onze kistbedekking kunnen worden opgemaakt met verschillende soorten rouwbloemen, maar u kunt ook voor één soort bloemen kiezen. Op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van onze kistbedekkingen, maar we maken ook kistbedekkingen op maat. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sunflower Bed
  Sunflower Bed
  Vanaf € 99,95
 2. Blue Emotion
  Blue Emotion
  Vanaf € 199,95
 3. White Glory
  White Glory
  Vanaf € 189,95
 4. Exotic
  Exotic
  Vanaf € 400,00
 5. White Roots
  White Roots
  Vanaf € 449,00
 6. All Together
  All Together
  Vanaf € 449,00
 7. Kaapse gloed
  Kaapse gloed
  Vanaf € 499,00
 8. Bed of Roses
  Bed of Roses
  Vanaf € 499,95
 9. Peacefull
  Peacefull
  Vanaf € 239,00
 10. Lovely Wood
  Lovely Wood
  Vanaf € 169,00
 11. All Emotions
  All Emotions
  Vanaf € 299,95
 12. Red Love
  Red Love
  Vanaf € 329,95
 13. White Shine
  White Shine
  Vanaf € 239,95
 14. Violet Dreams
  Violet Dreams
  Vanaf € 149,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

lazyload

Rouwwerk bestellen doet u met zorg

Rouwwerk bloemen verzorgen wij met passie

Er is iemand overleden en u wilt graag een mooi rouwwerk bestellen. U weet al wat u precies wilt of u heeft juist nog geen idee en wilt graag een passend advies. Er komt ook zoveel op u af wanneer er iemand is overleden. Een kundig advies kan u helpen bij het maken van de keuzes voor het laatste afscheid.

Rouwwerk bloemen bestellen, stap voor stap

Voordat het rouwwerk komt te liggen bij de persoon die is overleden, gaan er nog wat stappen aan vooraf. We begrijpen dat dit niet iets is wat u dagelijks doet, daarom ondersteunen we u graag bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

• Stap 1:

U kiest het soort bloemen uit dat u graag terug wilt zien in het rouwstuk. In een rouwwerk bloemen kunt u kiezen voor verschillende soorten bloemen of juist één soort.

• Stap 2:

U kiest de vorm van het rouwwerk bloemen uit. Er zijn diverse mogelijkheden. Kiest u voor een druppelvormig rouwwerk of wilt u liever een mooie ronde biedermeier? Daarnaast kunt u ook kiezen voor een boeketvorm of een hele andere vorm zoals een hart of een vlinder. Maar misschien heeft uzelf wel een bepaald idee, we horen dit dan graag van u.

• Stap 3:

Bij deze stap kiest u de kleuren uit van het rouwwerk dat u wilt bestellen. U kunt kiezen voor één kleur of juist een prachtige verzameling van verschillende kleuren. Misschien had de persoon die overleden is een lievelingskleur en wilt u deze terug laten komen in het rouwwerk bloemen. Er zijn vele mogelijkheden!

• Stap 4:

in de laatste stap kunt u ervoor kiezen om wel of geen laatste boodschap toe te voegen aan het rouwwerk bloemen. U kunt kiezen voor een lint in dezelfde kleur als de bloemen van het rouwwerk, maar een hele andere kleur is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u een lint aan het rouwwerk te veel vindt, kunt u er ook voor kiezen om een passend kaartje toe te voegen waar uzelf een laatste boodschap op schrijft. Deze laatste optie is minder aanwezig dan een lint en wellicht voor u een prettigere optie.

Een aantal van de grotere bloemstukken voor het graf en de kist

 

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.